maanantai 10. tammikuuta 2011

Mitä annoimmekaan lahjaksi jouluna:)

Pehmoisia sydämiä

Ompelimme taas näitä ihania kangassydämiä:) Niistä tykätään aina. Ne syntyvät pikavauhtia erilaisista kierrätysmateriaaleista. Tässäkin on käytetty vanhoja kesäisiä housuja ja keittiön verhoja:) Täytteenä vanhan tyynyn vanut. Ainoa mitä piti ostaa, oli nauhat. Sarjatyönä näitä saa tehtyä tosi sukkelaan. Kannattaa piirtää sydän suoraan kankaalle, ommella (samalla kiinnittyy ripustusnauha) ja vasta sitten leikata irti saumanvaroineen ja kääntää oikein päin.



Heijastimia

Teimme myös rintakorun tyyppisiä heijastimia. Lapset piirsivät malleja ja äiti ompeli heijastinkankaan kiinni paksuun huopaan. Takana on vielä hakaneula kiinnitystä varten. Tosi nopeita ja edullisia valmistaa!





Korvakoruja

Näitä korvakoruja oli tarkoitus virkata enemmänkin lahjoiksi, mutta lopulta niitä valmistui vain kahdet: yhdet minulle ja yhdet äidilleni:) Virkkasin kukat tekemällä ketjusilmukoista vapaalla tyylillä lenkkejä, jolloin syntyi kerroksellinen, ruusumainen vaikutelma. Lopuksi kovetin kukat erikeepperi-vesiseoksella ja liimasin kiinni korvakorutappeihin.

Ei kommentteja: