keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Hiiripesue iloisella tuulella.

Tässä hiirisiskokset, jotka valmistin kokonaan kierrätysmateriaaleista. Kierrätyskeskuksesta sai kolme vaatetta eurolla ja vaikka vaatteet olivat minulle täysin epäsopivat, havaitsin niiden potentiaalin muissa tarkoituksissa:) Mukaan tarttui siis vanhat mummon pellavahousut ja valkoiset ja vaaleanpunaiset kesäpöksyt. Tildan Satumainen talvi (Gummerus 2007) oli jo kauan poltellut sormiani ja vanhoista kankaista sainkin inspiraation valmistaa hiirulaisia kirjan ohjeiden mukaan. Kirjassa on muuten tosi havainnolliset ja selkeät ohjeet, joten ei voi epäonnistua:) Hiirien lisäksi ohjeita on mm. enkeleihin.

Nyt nämä hiiruset ovat kätkeytyneet kaapin perälle piiloon odottamaan joulua. Yksi jo kyllä jo ehti muuttaa ystäväni pienen vauvelin kainaloon mutta loput jäävät meille omien tyttöjen kainaloon:)

PS: Isommat hiiret ovat n. 30cm korkeita ja pienet 20cm.

2 kommenttia:

nuppijaneula kirjoitti...

oih, aivan mahtavia!! Miten olet onnistunut tekemään ne lapsilta salaa! :) Ihmettelee...

Saatko laitettua jutun siitä roskapussijutustakin jossain vaiheessa...

Meidän bloggauksen aloituksessa on pieni kriisi, blogimme on heti alkuun heitetty kiellettyjen listalle ;) ja määritelty roskapostiksi. Jos et huomannut. mutta selvittelen asiaa ja toivon että se jotenkin tästä selkiytyy ja ettei blogi 20 päivän aikana katoa olemattomiin niin kuin uhkasivat :)

nuppijaneula kirjoitti...

Juu, laitan sen roskapussijutun pian. Ja mäkin laitoin noottia eteenpäin että miten niin roskapostiblogi, höh. Tai ehkä se on systeemin tapa toivottaa tervetulleeksi:)

Tanja